BUDEM VÁM VDAČNÝ ZA KAŽDÉ ZDIELANIE TOHTO ČLÁNKU - FB, PINTERESTE

Svadobný podväzok má priniesť šťastie neveste a ženíchovi vernú ženu. Táto trdícia pochádza z Francúzska a siaha až do 14.teho storočia.

Vtedajší svadobní hostia verili, že časť nevestinho odevu prináša šťastie. Aby nebola nevesta "na roztrhanie" a neprišla tak o svoje krásne šaty, stiahla si podväzok a ten hodila medzi svadobčanov. Kto si ho chytil, tomu priniesol šťastie.

Nevestin svadobný podväzok nieje len tradícia, prináša možnosť svadobných hier ktoré nesmú chýbať na žiadnej svadbe!

Podväzok je tradícia ktorú dodržiava každá nevesta a má symbolický význam, no okrem toho sa s ním dajú vymysliek zábavné svadobné hry a súťaže. Svadobý podväzok sa dokáže na svadbe postarať o dobrú zábavu , hrami a súťažami nielen pre mladomanželov, ale aj pre všetkých ostatných svadobných hostí. Prečítaj si aké zábavné hry ti ponúka tvoj svadobný podväzok.

Výzva pre tvojho nastávajúceho ženícha. Sťahovanie podväzku

Táto úloha je určená iba pre ženícha a aj keď je na prvý pohľad jednoduchá až také jednoduché to náš mladík mať nebude. Ženích musí stiahnuť podväzok svojej vyvolenej iba zubami a to bez akejkoľvek pomoci rúk. Je to len na vás hrdličky ako dokážete spolupracovať ale ja verím že sa to to ženíchovi podarí. Hra je samozrejme sprevádzaná množstvom smiechu a povzbudzovaním od svadobčanou.

Ženích to dokázal, stiahol neveste podväzok no tak ženích Vydraž si podväzok!

Dražba podväzku je rafinovaným spôsobom pre mladomanželov ,ako si na svadbe trochu privirobiť napríklad na svadobnú cestu. Ženích sa snaží podväzok vydražiť za čo najvyššiu sumu. No a je to len na tebe milí ženích aký budeš šikovný a za koľko si dokážeš podväzok vydražiť. Svadobný podväzok nieje len simbolom vernosti ale dá sa ním dosiahnuť aj menšie bohactvo.

Hádzanie svadobného podväzku slobodným mládencom. Podväzok pre šťastie

Ide o obrátené garde hádzania svadobnej kytice. Ženích zhromaždí všetkých slobodných mládencov a hádže im svadobný podväzok rovnako ako hádže nevesta svadobnú kyticu. Ten mládenec ktorému sa podarý chytiť letiaci podväzok nielen že bude mať šťastie do konca života ale bude mať šťastie a postretne ho tá pravá osudová láska.

Ďalšie tradičné hry

Topánkový kvíz

Ženích s nevestou sedia k sebe otočení chrbtom. Vymenia si topánky a odpovedajú na špeciálne otázky. Pointou hry je aby sa v čo najväčšom počte odpovedí zhodli . Aby bola hra zaujímavejšia a aby si ju užili všetci, skúste do hry zapojiť aj svadobných hostí tak ,že môžu položiť pár otázok.

No a samozrejme že mladomanželia musia trafiť čo najviac správnych odpovedí. A pre tých najodvážnejších , za každú zlú nezhodujúcu sa odpoved si musia dať “ako še na východze hutorí - dace šebe trochu palenky :-)

Metlový tanec

Na parkete tancuje nepárny počet svadobčanov a ten kto nemá tanečného partnera či partnerku tancuje s metlou. Tancuje sa kým hrá hudba. Keď sa hudba zrazu zastaví, partneri sa musia vymeniť a opäť na niekoho ostane metla.

MÁTE ZÁUJEM O MOJE SLUŽBY ALEBO CHCETE PREVERIŤ TERMÍN?

logo2

DUDI spol s.r.o
Majcichov 65, 919 22 Majcichov
Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Trnave, Oddiel: Sro , vložka číslo: 50324/T.
IČO: 54 197 198
info@dudi.sk
+ 421 940 655 556

Som svadobný a rodinný fotograf pôsobiaci hlavne v lokalite Bratislava, Trnava, ale aj na celom Západnom a Strednom Slovensku.
svadobný fotograf Trnava, svadobný fotograf Bratislava, fotograf na svadbu Trnava, fotograf na svadbu Bratislava