BUDEM VÁM VDAČNÝ ZA KAŽDÉ ZDIELANIE TOHTO ČLÁNKU - FB, PINTERESTE

Tu je 15 svadobných inšpirácií ako zvládnuť a plánovať plánovať svadbu bez stresu.

1.

Živá muzika akéhokoľvek druhu má osobitú atmosféru, ktorú nenahradí ani najväčšia hitovica z reprákov. Kapela však musí vedieť utiahnuť celú svadbu, takže široký repertoár je výhodou.

2.

DJ by mal hrať hudbu podľa Vášho vkusu. Nesnažte sa vyhovieť všetkým hudobným prianiam Vašich hostí, to sa jednoducho nedá.

3.

Naplánovať občerstvenie tak, aby ho nebolo zbytočne veľa, ale ani málo, nie je jednoduché. Je však lepšie, ak Vám na konci svadby ostane 30 litrov vína ako 30 rezňov.

4.

Na fotenie rátajte s 30 minútovou rezervou. Pri fotení si spravte súkromie a zvedavých rodinných príslušníkov nechajte doma.

5.

Únos nevesty je „party-killer“ pokiaľ netrvá do 30 minút.

6.

Štruktúrovaný program svadby nie je nutnosťou. Výborná zábava sa spraví aj bez neho.

7.

Pokiaľ to je možné, výslužky dajte svojim hosťom už v predstihu, prípadne touto úlohou poverte niekoho obetavého z rodiny alebo personálu. Pokiaľ ich budete dávať počas svadobnej noci odchádzajúcim hosťom sami, tak medzi 01:00 a 03:00 nebudete robiť nič iné.

8.

Tancujúca nevesta so ženíchom vytiahnu ľudí na parket aj počas tej najhoršej pesničky.

9.

Nemusíte sa za každú cenu držať tradičnej štruktúry svadby a porozmýšľajte aj o odlišnej forme zábavy. Napríklad ako záhradná párty, koncert, či grilovačka.

10.

Inšpirujte sa nápadmi na zahraničných svadobných blogoch, nesnažte sa však potom všetky zrealizovať na Vašej svadbe. Niektoré veci u nás jednoducho nefungujú a stretnete sa s nepochopením.

11.

Svadobné šaty sa aj tak zašpinia. Netrápte sa každou špinkou na nich.

12.

Zmysluplné spestrenie programu, ktorým určite nič nepokazíte je napríklad vtipný fotokútik alebo fotoaparát INSTAX, písanie odkazov mladomanželom, či púšťanie lampiónov.

13.

Ponúknite svadobnú tortu už hneď po večeri a drobné svadobné koláčiky si nechajte na neskôr. Ak vám zvýšia (čo sa stáva pravidelne), tak ich môžete ľahko zabaliť a potešiť Vašich hostí.

14.

Starostlivo pripravenú výzdobu na stoloch ľahko pokazíte rôznofarebnými alko a nealko nápojmi. Radšej víno a nealko prelejte do estetickejších džbánov.

15.

Vyhnite sa komplikovaným účesom, ktoré zväčša nevydržia dlhšie ako do prvého zafúkania vetra. Kvetinová záhrada vo vlasoch môže síce vyzerať pekne, ak je však zo živých kvetov, rýchlo stratí na sviežosti. Pierko pre ženícha by tiež nemalo byť veľké ako lopúch. Celkovo sa dá povedať k téme vizáže jedno jediné: “menej je viac”!

MÁTE ZÁUJEM O MOJE SLUŽBY ALEBO CHCETE PREVERIŤ TERMÍN?

logo2

DUDI spol s.r.o
Majcichov 65, 919 22 Majcichov
Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu v Trnave, Oddiel: Sro , vložka číslo: 50324/T.
IČO: 54 197 198
info@dudi.sk
+ 421 940 655 556

Som svadobný a rodinný fotograf pôsobiaci hlavne v lokalite Bratislava, Trnava, ale aj na celom Západnom a Strednom Slovensku.
svadobný fotograf Trnava, svadobný fotograf Bratislava, fotograf na svadbu Trnava, fotograf na svadbu Bratislava